Λεωφόρος Βουλιαγμένης 224, Άγιος Δημήτριος, 173 43, Αθήνα, Πλησίον ΜΕΤΡΟ ΔΑΦΝΗ 3ος όροφος
Δευτέρα-Παρασκευή:
07:30 - 21:00
Σάββατο: 07:30-15:30 +30 215 5601310

City Doctors

ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Το ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ CITY DOCTORS, ξεκίνησε τη λειτουργία του με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες του άντρα, της γυναίκας και του παιδιού, μέσω της παροχής, ιδιαίτερα ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε προσιτές τιμές. Είναι μια μονάδα υγείας, σύγχρονη και φιλική.

Στο CITY DOCTORS ο ασθενής θα βρει ένα οικείο περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες, τόσο αυτού όσο και της οικογένειάς του.

Οι γιατροί του CITY DOCTORS χαρακτηρίζονται από εξαιρετικές σπουδές και πλήθος μετεκπαιδεύσεων και πιστοποιήσεων σε τομείς της σύγχρονης ιατρικής. Με σημαντική επαγγελματική εμπειρία, διέπονται από υψηλό επαγγελματικό ήθος και τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες τις Ιατρικής Ηθικής και Δεοντολογίας.

Το CITY DOCTORS διαθέτει ιατρεία διαφορετικών ειδικοτήτων (Καρδιολογικό, Ορθοπαιδικό, Παθολογικό, Ουρολογικό, Δερματολογικό, ΩΡΛ, Διαιτολογικό – Διατροφολογικό, Αισθητικής Προσώπου, Τμήμα Υπερήχων – Triplex, με σύγχρονα, έγχρωμα και ψηφιακά μηχανήματα υπερήχων και Triplex, καθώς και Μικροβιολογικό – Βιοπαθολογικό εργαστήριο, με πιστοποιημένο ιατρικό εργαστηριακό εξοπλισμό, ανταποκρινόμενο σε όλες τις αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις.

24ωρη κάλυψη

24ωρη κάλυψη

Με σύγχρονα εξοπλισμένα ασθενοφόρα με έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό.

Αιμοληψία Κατ' Οίκον

Αιμοληψία Κατ' Οίκον

Aιμοληψία στο χώρο της οικίας ή του γραφείου

Προνομιακές Τιμές

Προνομιακές Τιμές

Για ασφαλισμένους και ιδιώτες