Λεωφόρος Βουλιαγμένης 224, Άγιος Δημήτριος, 173 43, Αθήνα, Πλησίον ΜΕΤΡΟ ΔΑΦΝΗ 3ος όροφος
Δευτέρα-Παρασκευή:
07:30 - 21:00
Σάββατο: 07:30-15:30 +30 215 5601310

Διατροφολογικό – Διαιτολογικό

Γενικές Πληροφορίες

Το τμήμα διαιτολογίας – διατροφής ασχολείται με την πρόληψη και αντιμετώπιση διαφόρων κλινικών καταστάσεων, τη διατροφική εκπαίδευση και τη διατροφική υποστήριξη σε κλινικές και μη καταστάσεις.

Η διατροφή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και μπορεί να παίξει τεράστιο ρόλο στην ποιότητα ζωής και την υγεία.

Έτσι η διατροφική υποστήριξη καθίσταται απαραίτητη σχεδόν σε όλες τις κλινικές και μη περιπτώσεις, όπως σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1 και τύπου 2, υπέρταση, υπερχοληστερολαιμία, παχυσαρκία, ψυχογενής βουλιμία και ανορεξία, υποθυρεοειδισμός, άσθμα, εγκυμοσύνη, αθλητισμός.

Έτσι η σωστή διατροφή αποτελεί δικαίωμα για όλους, είτε ενήλικες είτε παιδιά και ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει ένα πλήρες εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, καταρτισμένο με βάση τις συνθήκες διαβίωσής του, την κατάσταση της υγείας του, τη φύση της επαγγελματικής του δραστηριότητας.

Αυτό γίνεται πράξη στο CITY DOCTORS, με εξειδικευμένους κλινικούς διαιτολόγους – διατροφολόγους, με ειδικά τεστ δυσανεξίας και κάλυψη πάσης φύσεως περιπτώσεων.

Το Διατροφολογικό – Διαιτολογικό τμήμα παρέχει υπηρεσίες όπως :

  • Συνεδρίες με ειδικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο.
  • Σωματικές μετρήσεις.
  • Λιπομέτρηση / ανάλυση σύστασης σώματος
  • Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Πακέτο 10 επισκέψεων  – τιμή : 150€

ΓΙΑΤΡΟΙ

Καρκώνη Βασιλική

Καρκώνη Βασιλική

Κλινική Διαιτολόγος – διατροφολόγος